به کانال تلگرامی ما ملحق شوید تا با انواع مدل محتوای به‌روز آشنا شده و با ما در ارتباط باشید.

کلیک کنید
بنر پکیج صفر تا صد دونده
مبتدیان

۷ اشتباه رایج بالاتنه هنگام دویدن و اصلاح آنها

بالاتنه یکی از مواردی است که تاثیر فوق العاده زیادی روی عملکرد دونده و البته احتمال مصدومیت وی دارد. هر چقدار حرکات بالاتنه صحیحی داشته باشید، دویدن کارآمدتری خواهید داشت و با هدررفت انرژی کمتر، میتوانید نتیجه بهتری را نیز ثبت کنید و به طور کلی دویدن برایتان ساده تر می شود.

از طرفی دیگر، پرهیز از اشتباهات رایج بالاتنه، میتواند علاوه بر کاهش هدررفت انرژی حین دویدن، از گرفتگی های عضلانی و دردهای ناشی از فرم اشتباه حین دویدن پیشگیری کرده و احتمال مصدومیت را کاهش دهد.

در پست امروز به ۷ اشتباه رایج دونده ها در ناحیه بالاتنه اشاره خواهیم کرد که اصلاح تدریجی آنها به مرور زمان میتواند به شما به عنوان یک دونده کمک بسیار زیادی کند. با ادامه مطلب همراه باشید.

نکته: ما همیشه گفتیم و بازم می گیم، فرم دویدن درسته مهمه ولی اگه بیش از حد بهش وسواس داشته باشین و بهش فکر کنین، می تونه به جای اینکه تاثیر مثبت بذاره روی دویدن تون، تاثیر منفی بذاره. پس سعی کنین به مرور زمان و به صورت تدریجی این اشتباهات رو برطرف کنین. درسته اصلاح این اشتباهات خیلی کمک می کنه تا دونده بهتری بشین، کارآمدتر بشین و حتی احتمال مصدومیت رو هم میاره پایین، اما خب سخت گیری بیش از حد هم مانع این کار میشه و اونقد اسیر فرم دویدن میشین که خود دویدن رو از یاد می برین. خود دویدن باعث میشه استرس بگیرین. پس این نکته رو همیشه آویزه گوشتون کنین که زیاد از حد سخت نگیرین و حین دویدن اینقدر با خودتون نگین نکنه فلان اشتباه رو انجام بدم و … همه چیز رو به تدریج و آروم آروم اصلاح کنین.

فرم دویدن مانند یک اثر انگشت برای هر دونده ای منحصربفرد است و هدف شما به عنوان یک دونده نباید کپی\پیست فرم دویدن دونده های قهرمان باشد بلکه باید سعی کنید به مرور زمان و به صورت تدریجی این اشتباهات را اصلاح کنید. و اما دلایل اینکه چرا فرم دویدن بهتر برای ما دونده ها مفید است:

  • کارآمدی و بهره وری بیشتر دونده
  • کاهش هدررفت انرژی دونده
  • کاهش احتمال مصدومیت دونده
  • آسان ترشدن دویدن برای دونده
  • لذت بیشتر از دویدن

و اما ۷ نکته اشتباه رایج بالاتنه دونده ها:

۱.پایین بودن سر و تمایل بیش از حد بدن به جلو

۲.محدودکردن دامنه حرکتی بازوها و آرنج ها

۳.حرکت اضافی و زیاد از حد زاویه آرنج در برگشت به عقب


۴.وضعیت نامناسب دست ها حین دویدن

۵.عبور دست ها از خط مرکزی بدن

۶.وضعیت نامناسب بالاتنه و سر، حین دویدن

۷.بازکردن غیرضروری بازوها به کناره بدن

چقدر این مطلب برایتان مفید بود ؟

برای امتیازدهی بر روی ستاره ها کلیک کنید

بنر پکیج صفر تا صد دونده

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

سیروان آلی

دویدن بخش بزرگی از زندگی من رو تشکیل میده. از وقتی که یادم میاد عاشق دویدن بودم و از همون اوایل بچگی که عاشق دوهای سرعت بودم تا همین امروز که بیشتر استقامتی مسافت کوتاه می‌دوم، دویدن همیشه جزو ثابتی از زندگیم بوده. این وبسایت رو راه‌اندازی کردم تا به بقیه کمک کنم با قدیمی‌ترین ورزش دنیا که تو ژنتیک ما انسان‌ها هستش آشنا بشن و با انجامش به سلامتی جسمی و ذهنی‌شون کمک کنن و صد البته نحوه شروع و ادامه اصولی و علمی اون رو یاد بگیرن. من به این حرف ایمان دارم که اگه صبور باشین و اجازه بدین اصولی پیش برین، دویدن براتون تبدیل به یکی از لذت‌بخش‌ترین فعالیت‌های دنیا می‌شه. امیدوارم دویدن به یکی از عشق‌های ثابت زندگی‌تون تبدیل بشه ❤️🏃‍♀️🏃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا